Behandelingen en tarieven

Huidverbeterende behandelingen

75 minuten – 75 euro

Bij milde huidproblemen, om jouw huid een boost te geven en jouw huid opnieuw in balans te brengen zijn er de huidverbeterende behandelingen. Gedurende 75 minuten wordt je meegenomen in een beleving van ontspanning en resultaat. De producten en mijn handen werken samen om jouw huid in topconditie te brengen.

Milde huidproblemen kunnen bijvoorbeeld zijn:

* een vochtarme trekkerige huid die weer soepel en gevoed mag worden
* kleine onstekingen, lastige onzuiverheden op de kin of wangen die regelmatig terugkomen.
* roodheden door rosacea of door een overgevoelige huid,
* een onzuivere vette huid die tegelijk schilferig is.
* eczeemklachten.
* couperose of rode adertjes.
* een kwetsbare huid die roodheid of schraalheid laat zien.

Al deze problemen kunnen worden opgelost of op zijn minst sterk verbeterd. Als huidexpert weet ik de juiste behandeling te adviseren, maar vaker komt het voor dat ik een combinatie van producten uit verschillende productlijnen toepas, specifiek afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Uit het productgamma van Clephar zijn er er de volgende mogelijkheden;

Oil Control treatment
Derma+ treatment
Hydra treatment
Rosacea Treatment
Anti-couperose Treatment
Sun Repair Treatment
Keratosis Pilaris Treatment

Clephar zorgt voor de juiste werkzame ingrediënten. Mijn handen voor de ontspannende gezichtmassages, nek-schoudermassage en hoofdhuidmassage.
De huidverbeterende behandeling is inclusief ontharen van het gelaat (epileren/harsen wenkbrauwen en harsen bovenlip en/of kin).

 

Huidverjongende behandelingen

90 minuten – 94 euro

De huid die geen problemen vertoont zoals bovenstaand beschreven, maar die wel behoefte heeft aan een goede vochtbalans, vermindering van pigmentvlekken (of onregelmatige pigmentverdeling in het gelaat) en het verminderen of voorkomen van rimpels en verslapping, gaan we behandelen en verzorgen met huidverjongende behandelingen. De ouder wordende huid heeft nog meer behoefte aan werkstoffen, vitamines en antioxidanten om de huidcellen actief en gezond te houden. De van nature trager wordende celdeling moet worden geactiveerd en de afgestorven huidcellen aan het huidoppervlak mogen zacht worden verwijderd.

Clephar werkt met unieke samenstellingen van ingrediënten in maximale doseringen en met de juiste transportsystemen om deze ingrediënten naar de diepere huidlagen te brengen, daar waar de stevigheid en elasticiteit van de huid moet worden beschermd.

In de behandelingen die ruim anderhalf uur duren, wordt gebruik gemaakt van een uitgekiende mix aan serums, maskers en speciaalmaskers. Behandelingen zijn inclusief ontharing van het gelaat (epileren/harsen wenkbrauwen en harsen bovenlip en/of kin) en inclusief het verven van de wenkbrauwen.

Ik kies voor jouw unieke behandeling uit de volgende huidverzorgingslijnen van Clephar:

ACE Treatment
Beta White
Anti-Pollution
Scinnovation
Performance
Excellence

Acne behandelingen

Speciaal voor de onzuivere of vette huid met acne zijn er de acne behandelingen. Deze zijn verschillend van de bovenstaand beschreven behandelingen door de specifieke aandacht voor het secuur reinigen van de huid en behandelen van de verstopte poriën en ontstekingen. In deze behandelingen ontbreken de massages. Naar de mate van acne en de hoeveelheid actieve ontstekingen wordt gekozen uit een aantal specifieke serums en peelings, om de ontstekingen te verminderen.

Acne behandelingen kunnen als losse behandeling worden gereserveerd. Afhankelijk van de (hormonale) oorzaak en de mate van de acne adviseer ik behandelingen om de vier weken.

Tijdens de kennismaking zal er voldoende uitleg gegeven worden over de behandelingen en het traject dat gevolgd kan worden.
Reguliere zuiverende en onstekingsremmende behandelingen duren 60 minuten en kosten 60 euro per behandeling. Afwijking in tijdsduur en kosten (kortere behandelingen waar mogelijk) worden tijdens een behandeltraject besproken.

Mini-Acne behandeling / Korte jeugdbehandeling
Deze korte behandeling van een half uur is bedoeld voor tieners die geen last (meer) hebben van acne, maar slechts enkele verstopte poriën of kleine ontstekingen hebben. Deze minibehandeling kost 36 euro en is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.

Jeugd mini-behandeling

30 min. / 31 euro
Voor een jonge huid met enkele onzuiverheden en neiging tot puistjes bijvoorbeeld rond de mond of op het voorhoofd.
Een reinigende behandeling met verwijderen enkele onzuiverheden en/of milia (gerstekorrels). Inclusief epileren (harsen) van de wenkbrauwen.

Acne behandeling gelaat

45 min. / 48 euro
Voor een huid met milde acne, of wanneer de acne rustiger is geworden na eerdere behandelingen.
Een diep reinigende behandeling met peeling, onzuiverheden verwijderen en masker.  Behandeling met Oil Control Treatment producten van Clephar.

Acne behandeling gelaat (intensief)

60 min. / 60 euro
Voor een huid met actieve acne, meerdere ontstekingen en veel verstopte porien.
Een diep reinigende behandeling met peeling, onzuiverheden verwijderen, intensief werkende serums en masker. Behandeling met Oil Control Treatment intense producten van Clephar.

Oil Control Treatment

75 min. / 75 euro
Voor volwassenen met een vette of onzuivere huid, of met een vorm van acne die aanhoudt.
Intensief reinigende en verzorgende behandeling, inclusief epilatie wenkbrauwen en  massage.

Microdermabrasie

75 min. / 85 euro
Ter vermindering van littekens, voor het opfrissen van de huid, voor het stimuleren van de aanmaak van gezonde huidcellen en het verminderen van littekens en pigmentvlekken.
Peeling obv micro-kristallen voor een gladde schone huid. Inclusief nabehandelingsmasker en epileren wenkbrauwen.

Specialisatie Gezichtsbehandelingen

Coagulatie, verwijderen van huidoneffenheden
Voor vele oneffenheden, bultjes, rode vlekjes, couperose, haarvaatjes, steelwratjes en dergelijke is er een eenvoudige en doeltreffende behandeling mogelijk. Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei storende plekjes in het gezicht. Maar deze kunnen ook bijvoorbeeld op decolleté of oksels zichtbaar en storend zijn. Lees meer op de pagina egale huid.

Micro-dermabrasie
Deze techniek wordt veel ingezet voor diverse doeleinden, het verzacht de huidstructuur, het vervaagt pigmentvlekken en het verjongt de huid. Als voorstander van peelings kan deze behandeling niet ontbreken in dit overzicht. Een microdermabrasie behandeling duurt 60 minuten en kost 85 euro.

DermaPen, Micro-needling
Voor het verjongen van de huid, of het verminderen van littekens is deze techniek een mooie aanvulling op de gezichtsbehandelingen. De dermaPen wordt ingezet als losse behandeling of tijdens een kuur van gezichtsbehandelingen. 

Face-Setting
Deze unieke techniek voor het direct verminderen van rimpels is de natuurlijke vervanger van botox en fillers. Er wordt specifiek op de rimpels gewerkt die het meest storend worden ervaren. Vraag naar de mogelijkheden.

Massages en Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage gelaat, nek en schouders
Ontspannende massage van een half uur voor alle spieren van het gelaat, hoofdhuid, nek en schouders. Ideaal wanneer je last hebt van hoofdpijn, kaakspanning of tinnitus (oorsuizen).  30 minuten – 30 euro.

Rugmassage 
Rugmassage die gericht is op het verminderen van spanning en klachten in nek en schouders en klachten in of voortkomend uit de onderrug. De intensiteit van de massage is afgestemd op de klachten. De verwarmde massagebank biedt extra ontspanning. 30 minuten, 30 euro.

Ontharen lichaam:
Harsen onderbenen  15 euro
Harsen onder- en bovenbenen 25 euro
Harsen rug  25 euro

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 15:00
vrijdag 9:00 - 17:00

Behandeling op afspraak