Scinnovation

Vitaliseren: activeren en beschermen van de huid met vitamines A, C en E

Vitamines: A, E en C. Wat doen ze voor je huid?

Vitamine A biedt je een gladde huidstructuur, vitamine E beschermt tegen zonneschade en vitamine C verbetert je huidteint. Vitamine C is een sterke anti-oxidant die pigmentstoornissen verhindert en vlekken doet opklaren. Ook verhogen zowel vitamine C als A dieper in de huid de collageenaanmaak, waardoor lijntjes vervagen.

Staan bij jou de volgende namen op de ingrediëntenlijst van je creme?

Vitamine A = Retinol
Vitame C = Ascorbinezuur
Vitamine E= Tocopherol (bij Clephar vervangen door Rhonacare)

 

 

 

 

 

Scinnovation tilt bescherming en anti-aging naar een hoger niveau Zuivere viatmine C, zuivere vitamine A (retinol) en Rhonacare AP (een klinische anti-oxydant), gekoppeld aan innovatieve micro-structuren en transportsystemen, dringen diep in de huid. Hyaluron en Aquaxyl hydrateren alle huidlagen en Ceramiden verzorgen de opperhuid. Matrix-EM peptiden, Zea Mays en andere anti-aging werkstoffen egaliseren en verstevigen de huid.

Clephar garandeert maximale werking van de van nature zeer onstabiele werkstoffen Retinol en vitamine C. Door verpakking in liposomentechniek, micro-inkapseling in nieuwe meerlagige structuren is een veilige en uiterst actieve vorm van Retinol verkregen. Door het release-on-demand systeem dringt de Retinol diep in de huid en blijft het langdurig actief.

Scinnovation Vitamine A serum: een Retinol-revolutie!
Scinnvation Vitamin C booster Serum & Cream: een onafscheidelijke twee-eenheid.

Gebruik Scinnovation dagelijks: je huid voelt fluweelzacht aan, krijgt een heldere teint en een frisse jeugdige uitstraling.