Ben je in het bezit van een schoonheidsbon? Boek dan een fijne kennismakingsbehandeling bij MOOI m.v.

De schoonheidsbon bestaat uit 3 delen. De originele voucher kun je via de website van de schoonheidsbon verzilveren, waarbij je kiest voor MOOI m.v. Beauty & Skin Health als de praktijk waar je de 3 bonnen wilt besteden.

Voor of na het verzilveren kun je direct contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. De eerste behandeling bestaat uit het kennismaken en het bespreken van jouw huidwensen. We bekijken de aandachtspunten die voor jouw huid belangrijk zijn en ik leg kort uit hoe we dat kunnen bereiken. Ik vertel iets over mijn werkwijze en welk resultaat je mag verwachten. Na deze intake inclusief huidanalyse ontvang je een reiniging, peeling en een masker.

In de behandeling zijn niet inbegrepen: harsen en epileren van de wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip of kin. Deze kun je optioneel aanvullen. Ook een massage is niet inbegrepen. Indien u kiest voor aanvulling zal de massage uitgevoerd worden met een exclusief serum met 100% actieve werkstoffen, waardoor je huid direct al maximaal geactiveerd wordt. Zo kun je meteen ervaren wat Clephar voor jouw huid gaat betekenen.

Het tweede en derde deel van de voucher geven elk recht op 12,50 korting op een behandeling naar keuze, bij een besteding vanaf 37,50 (volgens voorwaarden schoonheidsbon).

Tarieven aanvullingen:
Massage met Scientific Solutions 100% activa: 17,50 euro.
Harsen en epileren van de wenkbrauwen: 10 euro
Wenkbrauwen verven: 8 euro
Bovenlip harsen: 8 euro
Kin harsen: 8 euro

Ik kijk ernaar uit jou en jouw huid te mogen leren kennen!

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Ik ben te bereiken op: 06-33047776.