Selecteer een pagina

Rode huid, Rosacea en Couperose

LAST VAN EEN RODE HUID?

De kleinste bloedvaatjes in je huid kunnen uitzetten en krimpen. Door veranderingen in temperatuur, stress en inspanning kunnen de haarvaatjes zich verwijden, waardoor je huid roodheid vertoont. Roodheid kan tijdelijk, maar ook continu aanwezig zijn.

Heb jij last van een gevoelige, geïrriteerde rode huid?
Zijn er kleine zichtbare adertjes of bloedblaasjes?
Bloos je vaak, of lijkt het alsof je bloost?

Het is belangrijk de kwetsbare huid zacht te behandelen. De juiste producten helpen hierbij. Clephar producten helpen om de natuurlijke beschermingslaag van de huid in stand te houden. Met intensief verzachtende en hydraterende ingrediënten wordt de huid gekalmeerd, versterkt en beschermd. 

Couperose.

Zichtbare adertjes op de wangen, neus of kin (Teleangiëctasieën of wel télé’s) kunnen snel behandeld worden. Bij couperose zie je meerdere télé’s op de wangen. Na aanstippen met stroom (warmte) zullen de adertjes niet meer zichtbaar zijn. De roodheid zal sterk verminderen. Lees meer over het verwijderen van tele’s op de pagina egale huid.

Rosacea Treatment.

Als je huid rood wordt, ontstekingen vertoont en je snel bloost, kan er sprake zijn van Rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening met zichtbare vaak blijvende roodheid op één of meerdere plekken op het gezicht. Soms verschijnen er papels en pustels. Dit zijn kenmerken die lijken op acne. Veel mensen weten niet dat ze rosacea hebben, terwijl het veel voorkomt. De oorzaak van rosacea is onbekend, maar de symptomen zijn goed te behandelen.

Het beste is om je huid thuis dagelijks te verzorgen met de speciale reiniging en de Rosacea Cream of Fluid van DermaXpert.  Deze zeer milde behandeling is gericht op het hydrateren en beschermen van de huid. Het kalmeert en vermindert de symptomen, behandelt de acne-kenmerkende bultjes en vermindert de roodheid en vlekken. De producten zijn niet comedogeen en verstoppen de poriën niet.

De rosacea treatment ondersteunt jouw dagelijkse huidverzorging. Versterk je huidgezondheid met aanvullende behandelingen.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

Behandeling volgens afspraak