Last van een rode huid?

De kleinste bloedvaatjes in je huid kunnen uitzetten en krimpen. Door veranderingen in temperatuur, stress en inspanning kunnen de haarvaatjes zich verwijden, waardoor je huid roodheid vertoont. Roodheid kan tijdelijk, maar ook continu aanwezig zijn.

Heb jij last van een gevoelige, geïrriteerde rode huid?
Zijn er kleine zichtbare adertjes of bloedblaasjes?
Bloos je vaak, of lijkt het alsof je bloost?

Dan help ik je graag om jouw huid weer stralend gezond te krijgen, zonder deze roodheden.

Het is belangrijk de kwetsbare huid zacht te behandelen. De juiste producten helpen hierbij. Clephar producten helpen om de natuurlijke beschermingslaag van de huid in stand te houden. Met intensief verzachtende en hydraterende ingrediënten wordt de huid gekalmeerd, versterkt en beschermd. Kleine rode haarvaatjes kan ik snel behandelen en na enige dagen zal de roodheid sterk verminderd of weg zijn.

Als je huid rood wordt, ontstekingen vertoont en je snel bloost, zou Rosacea de boosdoener kunnen zijn. Rosacea is een chronische huidaandoening met zichtbare vaak blijvende roodheid op één of meerdere plekken op het gezicht. Soms verschijnen er papels en pustels. Dit zijn kenmerken die lijken op acne.

 

Veel mensen weten niet dat ze rosacea hebben, terwijl het veel voorkomt. De oorzaak van rosacea is onbekend, maar de symptomen zijn goed te behandelen.

Het beste is om je huid thuis dagelijks te verzorgen met de speciale reiniging en de Rosacea Cream of Fluid van DermaXpert.  Deze zeer milde behandeling is gericht op het hydrateren en beschermen van de huid. Het kalmeert en vermindert de symptomen, behandelt de acne-kenmerkende bultjes en vermindert de roodheid en vlekken. De producten zijn niet comedogeen en verstoppen de poriën niet.

Wil jij ook een rustige gekalmeerde huid en minder zichtbare roodheid in het gelaat? Laat mij jouw huid beoordelen en kom langs voor een adviesgesprek.