Performance

Performance Active Lift

Uw huid in topconditie met ZEA MAYS, actieve kiemcellen
– sterke anti-oxidant
– actieve celregulator
– levert energie

GLYCOLIFT
– onmiddelijke en langdurige lifting
– zichtbare egalisatie na 30 min.
– biedt bescherming (tegen UV en luchvervuiling)

VOLUFORM PEPTIDE
– maakt de huid elastisch
– vult de huid op – sterke verhoging collageenprodyctie
– sterke anti-oxidant

HYALURON – 2 types
– hydrateert snel en langdurig
– hydrateert de operhuid èn de diepere huidlagen

 

DE BEHANDELING

In een zeer uitgebreide luxe behandeling kom je helemaal tot rust. Deze behandeling bestaat uit een drie-voudige reiniging inclusief dieptereiniging, lysing en reinigend masker. Zowel voor als na de ontspannende gezichtsmassage werken serums met hoog gehalte aan werkstoffen aan het in conditie brengen van jouw huid. Vervolgens zorgt een luxe alginaat-masker dat de werkstoffen diep in jouw huid dringen en werkzaam worden op de plaats waar ze dit moeten doen. Het masker stelt je in staat even optimaal te ontspannen en te genieten in de behaaglijk warme stoel waarbij je de tijd even helemaal vergeet wanneer met zachte stevige handen de nek en schouders gemasseerd worden. Dit kan op verzoek gecombineerd worden met een geweldige hoofdhuidmassage.

 

PRODUCTEN VOOR IEDERE DAG

CELLULAR LIFT COMPLEX
Direct na het aanbrengen werkt dit serum als een cosmetische lifting, een onmiddellijke versteving. Het Performance werkstoffencomplex activeert de celstofwisseling. Het verstevigt de contouren van de huid. Deze wordt vitaal en glad, lijntjes verminderen. Voor gelaat, hals, decolleté en buste. 30 ml.

ELASTO-LIFT CREAM
Deze uitzonderlijke crème hydrateert en lift de huid. De elasticiteit en volume van de huid nemen toe. De gelaatscontouren worden zichtbaar gelift en verstevigd. Door snel en diep door te dringen in de huid hebben de Performance activa een sterk regenererende werking. Ze verstevigen de dieperliggende structuren van de huid. De huid wordt gladder, veerkrachtiger en vitaler. Als dag- en nachtverzorging. 50 ml. SPF 15 – UVA-ULTRA -IR

EYE LIFT
Eye lift hydrateert en verheldert de huid rond de ogen en vult lijntjes zichtbaar op. Het unieke Capixyl® Peptide verzorgt niet alleen je huid maar stimuleert ook de groei van de wimpers (zichtbaar verschil na 8 weken). Dagelijks aanbrengen op en rond de ogen. Wimpers zacht inmasseren. 15 ml.