Over Anke

Mijn missie

Met mijn bedrijf, MOOI m.v. Beauty en Skin Health, help ik mannen, vrouwen en tieners aan een mooie gezonde huid, waarbij het mijn missie is om te helpen je gezond en mooi te voelen, door middel van gezichtsbehandelingen en massages.

Mijn behandelingen gaan verder dan standaard, op de eerste plaats door gebruik te maken van de dermatocosmetica van Clephar en op de tweede plaats door het leveren van maatwerk en extra service. Ik begrijp de verschillende huidcondities in een oogopslag en mijn handen ‘voelen’ de huid. Geen oneffenheid blijft onopgemerkt. Ik maak combinaties van serums en maskers uit het enorme aanbod aan fijne producten van Clephar, en maak behandelingen daarmee afgestemd op jouw huidconditie op dat moment. Schouder-, gezicht- en hoofdhuidmassages maken deel uit van de behandelingen.

Door mijn specialisaties kan ik vaak wat extra bieden, bijvoorbeeld in de vorm van definitief ontharen of coagulatie (verwijderen huidoneffenheden). Bij vragen over littekenbehandelingen weet ik raad met Microneedling en Microdermabrasie. En ook rimpelvermindering d.m.v. Face-setting behoort tot de mogelijkheden.

Mijn handen en mijn inleving zijn mijn unieke kracht. In de massages zoek ik de grens op tussen ontspanning en het flink aanpakken van verschillende geblokkeerde spiergroepen. Ik gebruik mijn intuïtie en hooggevoeligheid, gecombineerd met een nuchtere houding, om de behandelingen te verrijken.

Vooropleidingen

Als tiener wilde ik graag naar het conservatorium. Maar op het laatste moment heb ik toch gekozen om bedrijfskunde te gaan studeren in Rotterdam. Ook heb ik daarna nog mijn diploma behaald in de WOZ taxaties. Hoe het zo heeft kunnen lopen dat ik toch het roer heb omgegooid om schoonheidsspecialiste te worden is een lang verhaal. Maar het is zeker een keuze die ik met mijn hart heb gemaakt.

Ik ben twee opleidingen in de beauty-branche tegelijk gestart: één verkooptraining gericht op de parfumerie en de vakinhoudelijke opleiding tot schoonheidsspecialist. Later heb ik de specialisatie Acne Behandelingen en de (basis en vervolg)opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten van U-consultancy afgerond. Ik heb in het verleden samengewerkt met cosmetisch artsen en heb verschillende stagiaires begeleid. 

Inmiddels ben ik bijna 16 jaar zelfstandig ondernemer. Ik kan wel zeggen dat ik heel veel van dit vak ben gaan houden, anders hield ik het niet zo lang vol.

Multipassionate

Ik heb een brede interesse en hoe meer ik me ergens in verdiep, hoe leuker het wordt.
Zo kan ik me naast mijn werk bezighouden met  interieurs, decoratie, klussen en verbouwen, lezen, muziek maken en zeilen.

Ik zoek altijd naar balans en comfort. Mijn huis en mijn praktijkruimte moeten vooral een plek zijn die in balans is en waar je je op je gemak en comfortabel kunt voelen. Dat gevoel wil ik graag overdragen aan al mijn klanten. Ik hoop dat je je thuis voelt in de behandelstoel.
Met een luisterend oor, een gezellig verhaal, of in stilte, wil ik graag bereiken dat je even in alle rust kunt genieten van een moment voor jezelf.

Mijn passie voor het vak

Al meer dan 16 jaar doe ik mijn werk met liefde. Ik heb al zo veel huiden gezien. Zo veel huidproblemen opgelost. Zo veel mensen gesproken. Mijn behoefte om iets te verbeteren zie ik na iedere behandeling weer terug in een stralende huid.

Er zijn bijna geen huidproblemen waar ik niets mee kan bereiken. Ik heb een merk gevonden dat geen loze beloftes, maar simpelweg resultaat geeft. Clephar voldoet aan alle aspecten die ik wil terugzien in een merk. Ik ga voor niets minder dan de beste kwaliteit en dus werkzaamheid. Ook achter de schermen voldoet Clephar aan al mijn eisen, zoals leverbetrouwbaarheid, garantie, kennisoverdracht en benaderbaarheid van mijn leverancier.

Ik hoop op een fijne samenwerking, zodat jouw huid daar optimaal van kan profiteren.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 15:00
vrijdag 9:00 - 17:00

Behandeling op afspraak