Massages in Beuningen

Massages en lichaamsbehandelingen in Beuningen

Goed voor jezelf zorgen is op de eerste plaats goed zorgen voor voldoende slaap, gezond eten en je algemene gezondheid verbeteren. Sporten, je spieren versterken en zorgen dat je ook voldoende kunt ontspannen.

Massages zijn naar mijn mening belangrijk om echt goed in je vel te zitten. Massages kunnen er voor zorgen dat fysieke en mentale belasting die vast gaat zitten in je spieren, doorbroken kan worden. In mijn Beautysalon in Beuningen helpen wij je ontspannen.

 

Rugmassage Beuningen

Als schoonheidsspecialist helpen wij je niet alleen aan een gezonde huid, maar met onze massages ook aan een gezond lichaam. De rugmassage is intensief en ontspannend. Mijn massagetechnieken bieden afwisseling tussen kracht en zachtheid. Met gemengde intensiteit worden spierknopen los gemaakt waardoor klachten verdwijnen. Tijdens de massage wordt gewerkt aan het verminderen van klachten in alle spiergroepen van hals, nek en schouders tot aan de lage onderrug.

Massage benen

Als aanvulling op de rugmassage of na een gezichtsbehandeling. Een beenmassage kan verlichting geven bij restless legs.

Massage bij Burn-out klachten

Bij overspannenheid of burn-out zie je vaak dat het lichaam de spanning opslaat in de spieren. Als je letterlijk vast zit in je zelf, is het belangrijk om de vicueuze cirkel in spanning tussen lichaam en geest te doorbreken. Ik help graag om je te laten voelen hoe de spanning in verschillende spiergroepen zich heeft opgebouwd en help direct door middel van massage om je beter te gaan voelen.

Body-Face arrangement

De half uur durende rugmassage kan in combinatie met een huidverbeterende gezichtsbehandeling geboekt worden. Zo creƫer je je eigen body-face arrangement. Een combinatiebehandeling die garant staat voor optimale ontspanning.

Stoelmassage

Met fijne shiatsu-technieken, die gecombineerd worden met reguliere en sportmassage technieken, kan een stoelmassage uitkomst bieden als je hoofdpijnklachten of concentratievermindering ervaart. Stoelmassages kunnen ook gereserveerd worden bij u thuis of op het werk (omgeving Beuningen/Nijmegen) vanaf 2 behandelingen.

 

Andere lichaamsbehandelingen

Ontharen lichaam:

Harsen benen
Harsen onderbenen
Harsen rug
Harsen oksels
Harsen armen

Reinigende behandeling rug

Bij acne of verstopte porien op de rug, kunnen ontstekingen op dezelfde wijze behandeld worden als in het gelaat. Ik maak gebruik van peelings om nieuwe ontstekingen te voorkomen.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 15:00
vrijdag 9:00 - 17:00

Behandeling op afspraak