Hoofdhuid & haar

Gezond en sterk haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Hoofdhuid en haar vormen een eco-systeem om energie en voedingsstoffen te delen.
Onze haar-behandelingen completeren de gelaatsbehandelingen. Boek nu een heerlijke hoofdhuid- & haarbehandeling bij MOOI m.v.

Intensive Scalp & Hair treatment

Neem een moment om te ontspannen en kies voor een verzorgingsbehandeling van je hoofdhuid en haar. Met het krachtige Scalp Concentrate van Clephar komt de hoofdhuid weer in balans. De milde Clephar shampoo helpt de vorming van roos te voorkomen, reinigt de haren intensief en is mild voor de hoofdhuid. Tijdens het wassen krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage. Je kunt ervoor kiezen met een aanvullende Olaplex behandeling de haarstructuur te verbeteren. De haren worden vervolgens gedroogd en in model gebracht.

Olaplex: Repareer, versterk en bescherm je haar

Met het drie-stappen systeem van Olaplex wordt op moleculair niveau in het haar gewerkt. Dit werkt anders dan een haarmasker. De formule herstelt de gebroken zwavelverbindingen in het haar, veroorzaakt door mechanische, chemische en thermische schade. Ofwel: door borstelen, kleuren & blonderen en door het gebruik van föhn en stijltang wordt het haar zwakker. Olaplex repareert het haar en geeft het haar veerkracht en gezondheid terug.