Hoofdhuid & Haar

** NIEUW bij MOOI m.v. : haarkleuring en haarverbetering  **

Sinds enkele maanden bied ik nu ook de mogelijkheid je haar te kleuren, wassen, föhnen of je haarstructuur te versterken.
Onze haarbehandelingen zijn los te boeken van de huidbehandelingen.

Haarkleuring

Wil je je haarkleur bij laten werken of ga je voor een nieuwe frisse look?
In overleg bepalen we de kleur en maken we een afspraak om te verven.
Inclusief haren wassen, drogen en föhnen.

(Een afspraak mag gecombineerd worden met een huidbehandeling of bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, maar dit hoeft niet.)

Haar verven:
Uitgroei of hele haarkleur   € 22,50

 

 

Intensive Scalp & Hair treatment

Neem een moment om te ontspannen en kies voor een verzorgingsbehandeling van je hoofdhuid en haar. Met het krachtige Scalp Concentrate van Clephar komt de hoofdhuid weer in balans. De Clephar shampoo helpt de vorming van roos te voorkomen, reinigt de haren intensief en is mild voor de hoofdhuid. Tijdens het wassen krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage. De haren worden vervolgens gedroogd en in model gebracht.

Toevoeging aan haarkleuring: € 10,-
Losse behandeling: € 15,-

Olaplex: Repareer, versterk en bescherm je haar

Met het drie-stappen systeem van Olaplex wordt op moleculair niveau in het haar gewerkt. Dit werkt anders dan een haarmasker. De formule herstelt de gebroken zwavelverbindingen in het haar, veroorzaakt door mechanische, chemische en thermische schade. Ofwel: door borstelen, kleuren & blonderen en door het gebruik van föhn en stijltang wordt het haar zwakker. Olaplex repareert het haar en geeft het haar veerkracht en gezondheid terug.

Toevoeging aan haarkleuring: € 12,50
Losse behandeling: €30,-