Gevoelige huid, Allergie

GEVOELIGE HUID, ALLERGIE EN INTOLERANTIE

Een steeds vaker voorkomende klacht is dat de huid niet ieder cosmetica-product (meer) kan verdragen. Men krijgt klachten in allerlei vormen direct nadat een product is gebruikt of juist na een bepaalde periode van gebruik. Roodheden, blaasjes en jeuk in allerlei vormen en gradaties komen regelmatig voor. 

Slechts een klein percentage van de mensen heeft een huid die van nature gevoelig is. Een allergietest kan uitsluiten of er sprake is van een allergie. In het overgrote deel van de klachten is er echter sprake van een huid die gevoelig is gewórden.
Intolerantie van de huid en irritaties kunnen worden aangepakt. Herstel van alle reguliere functies van de huid is mogelijk door de natuurlijke huidbarrière te herstellen, het immuunsysteem te activeren, de celdeling te bevorderen. Alle huidcellen dienen actief te worden.

Verkeerd cosmetica-gebruik is vaak aan te merken als veroorzaker van intoleranties en irritaties. Wanneer ingrediënten te agressief zijn voor de huid of wanneer er teveel “verslavende” ingrediënten in eerder gebruikte producten hebben gezeten, zal de huid moeten “afkicken”.
Ik leg je graag uit hoe Clephar werkt. Hoe het komt dat de huid intoleranties en irritaties kan gaan vertonen. En vooral, hoe je er weer vanaf komt. Neem contact met mij op om jouw allergische of gevoelige huid te laten beoordelen.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 15:00
vrijdag 9:00 - 17:00

Behandeling op afspraak