Selecteer een pagina

Droge huid en eczeem

Droge huid en eczeem behandelingen in onze Beuatysalon in Beuningen

Hydratatie van de huid is een punt van aandacht voor iedereen, dat weten wij als schoonheidsspecialist in Beuningen maar al te goed. In een complex samenspel van factoren zorgen wij in onze beautysalon dat vochtverlies in de huid wordt tegengegaan en dat het vochtgehalte in en tussen de cellen in alle huidlagen op peil blijft. Bij Clephar werken we met 3D Hydraconcept Technology, om effectieve dieptehydratatie te bieden. Aangezien hydratatie voor iedere huid belangrijk is, vinden we deze ingrediënten ook terug in alle opvolgende lijnen van Clephar.

 

Wanneer jouw huid trekkerig aanvoelt na het douchen, wanneer je huid verlangt naar een verzorgend product, is er sprake van vochttekort. Wanneer het vochttekort ontstaat doordat ook de huidbarrière beschadigd is, voelt de huid schraal en gaat deze zelfs schilferen. De natuurlijke huidflora is niet meer in balans en de huid wordt kwetsbaar en gevoelig voor allerlei invloeden van buitenaf. De kans is dan aanwezig dat de huid ook rood of pijnlijk wordt en eczeem vertoont. Wanneer er sprake is van schilfering, jeuk en roodheid, laat je huid dan beoordelen en op milde en zachte wijze behandelen met Clephar.

 

 

MLV Hydra

Omdat bijna iedere huid een zekere mate van vochttekort heeft, is de MLV hydra behandeling voor iedereen geschikt. Als schoonheidsspecialist hebben we hier al mooie resultaten mee geboekt.

Derma+

Voor de meest kwetsbare huid.

Speciaal voor die huid die enorm kwetsbaar is, heeft Clpehar de Derma+ productlijn ontwikkeld. De producten zijn extreem voedend en herstellend voor de (zeer) droge tot zelfs beschadigde huid. (Zelfs geschikt tijdens chemotherapie). De producten voelen zeer comfortabel aan en herstellen de natuurlijke beschermingsfilm van de huid.

De  Derma+ producten hebben een speciale Membraan-structuur die jouw huid beschermt en de hele dag voelbaar blijft, zonder kleverig aan te voelen.

Phyto-sirt activeert de werking van de eigen sirtuïnes is de huid. Sirtuïnes zijn enzymen die ervoor zorgen dat de huidcellen optimaal werken, maar niet teveel energie verspillen, dat ze niet te hard gaan werken. Het werkt dus celregulerend. Ook zijn sirtuïnes ons ‘huidleger’: ze schieten in actie als de huid blootgesteld wordt aan schadelijke invloeden van buitenaf en beschermen de huidcellen actief en herstellen het DNA van de beschadigde cellen. Phyto-sirt bevat Reservatrol, dat een actieve stimulator is van onze huideigen sirtuïnes.

Beta-glucan hydrateert en herstelt de huid. Het activeert het immuunsysteem, houdt het vochtgehalte op peil, bevordert huidherstel en verzacht irritaties.

De drie-eenheid Beta-glucan, Phyto-sirt en de membraanstructuur zorgt ervoor dat de gevoelige, extreem droge tot atopische huid gehydrateerd is, zichzelf vernieuwt en regenereert, en dat de huid beschermd is tegen negatieve invloeden en irritaties.

N.B. Deze behandeling is ook zeker aanbevolen in de winter als een verzorgende en vezachtende behandeling in kouder weer, ook bij een normaal tot droog huidtype.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

Behandeling volgens afspraak