BrowSpecials

Brow Shape

Als jouw wenkbrauwen al de perfecte kleur hebben en er geen missende stukjes in de wenkbrauw zitten, kunnen wij de vorm shapen met wax/hars. De wenkbrauw wordt gestyled zonder te verven. Wij gebruiken hiervoor zachte hars en verfijnen de vorm met het pincet. (Brow Shape is inbegrepen bij een gezichtsbehandeling naar keuze).
harsen/epileren          10 euro

Brow Treatment

Wil je jouw wenkbrauwen graag strak in model? Als je jouw wenkbrauwen voller wil hebben of in een andere vorm, dan is deze behandeling perfect voor jou. Door het verven van de haren wordt de wenkbrauw naar wens heel subtiel gekleurd of zelfs tot 4 tinten donkerder gemaakt. Donshaartjes die je normaal niet ziet worden meegekleurd, waardoor de wenkbrauw voller wordt. Wij maken jouw wenkbrauw passend bij de vorm van jouw gezicht. De verf blijft 3 tot 4 weken zichtbaar op de haartjes.
harsen/epileren en verven  20 euro

Henna Brows

Wil je mooie, intens strakke wenkbrauwen? Kies dan voor Henna Brows! Speciaal als je geen gebruik wil maken van wenkbrauwpotloden, poeders en andere producten, is de Henna Brow Treatment de oplossing voor strakke wenkbrauwen. Na het perfect in vorm waxen en stylen van de wenkbrauwen behandelen we deze met speciale wenkbrauw Henna. De verf is bedoeld om 1-2 weken op de huid te blijven zitten en geeft zo een mooie schaduw door de haartjes heen. Het grote voordeel van Henna Brows: deze blijft tot wel 6 weken op de haartjes zitten. De Henna die we in de behandeling gebruiken is er in alle kleuren, van lichtblond tot donkerbruin of zelfs zwart. Voor iedereen is er een Henna Brows Treatment.
harsen/epileren en Henna verven         28 euro

 

Just Color

Voor wie geen wax of epilatie nodig heeft: Alleen de wenkbrauwen kleuren is natuurlijk ook mogelijk!
verven   10 euro

 

Harsen bovenlip en/of kin

Als de wenkbrauwen strak gestyled worden, kunnen overtollige haartjes op de bovenlip (of kin) meteen verwijderd worden.
harsen bovenlip  10 euro
harsen bovenlip en kin 18 euro
harsen wenkbrauwen, bovenlip en kin 28 euro

 

Verven wimpers

Wimperhaartjes prachtig zwart of blauwzwart.
verven wimpers  12 euro
Verwacht: Lash Lift !!

 

Men Brow Treatment

Steeds meer mannen laten hun wenkbrauwen subtiel shapen. Zeer deskundig maken wij ook de mannen-wenkbrauw perfect in vorm.
epileren/harsen  10 euro
epileren/harsen en verven 20 euro
epileren/harsen en Henna verven 28 euro