Body en Massage

Ook voor een intensieve maar tegelijk ontspannende rugmassage kun je bij Anke terecht. Haar massagetechnieken combineren de perfecte afwisseling tussen kracht en zachtheid. Met de juiste intensiteit worden spierknopen los gemaakt waardoor klachten verdwijnen. Tijdens de massage wordt gewerkt aan het verminderen van zowel klachten in de nek en schouders, als in de (lage) onderrug.

De half uur durende rugmassage kan in combinatie met een huidverbeterende gezichtsbehandeling geboekt worden. Zo creëer je je eigen body-face arrangement. Een combinatiebehandeling die garant staat voor optimale ontspanning.

Nieuw: nu ook stoelmassages! Met fijne shiatsu-technieken kan een stoelmassage uitkomst bieden als je hoofdpijnklachten of concentratievermindering ervaart. Stoelmassages kunnen ook gereserveerd worden bij u thuis (gemeente Beuningen) vanaf 2 behandelingen. Tip aan bedrijfseigenaren: organiseer een dagje stoelmassages bij u op het werk. Je werknemers zullen blij verrast zijn, presteren beter en het ziekteverzuim zal afnemen.

Andere lichaamsbehandelingen zijn het ontharen (harsen) van benen, armen of rug. De haartjes blijven 3 tot 4 weken weg.