Beta-White

Pigmentvlekken en zonneschade terugdringen

Om pigmentvlekken, melasma, zwangerschapsmasker en andere verstoringen in de pigmentatie te behandelen is de Beta-White lijn van Clephar ideaal. Clephar past in de Beta-white lijn de meest recente wetenschappelijke innovaties toe om de huid algemeen op te lichten, pigmentvlekken te verwijderen en verdere hyperpigmentatie te voorkomen. Pigmentvlekken worden lichter of verdwijnen en de huid wordt langdurig en intensief beschermd tegen de vorming van nieuwe pigmentatie.

 

Door toepassing van Vitamine C in stabiele en zuivere vorm, Sepi-white, het B-White peptide en AHA’s (zuren) wordt maximaal ingezet op het remmen van de aanmaak van melanine, het beschermen van de huid met anti-oxydanten en het versnellen van de afstoting van melanine in de hoornlaag.

De huid dient ook optimaal beschermd te worden tegen UV-B en nog belangrijker UV-A straling. De SPF beschermingsfactor die vermeld staat op verpakkingen (Sun Protection Factor) is alleen een indicatie voor de bescherming tegen UV-B. Echter UV-A straling komt dieper in de huid en heeft zowel een impact op de aanmaak van melanine als de afbraak van collageen (stevigheid). Clephar biedt in alle producten de maximale UV-A bescherming van maar liefst 90% !

Beta-white is een zeer werkzame formule om uw doel te bereiken; een egale huid zonder vlekken.