Behandelingen & Tarieven

Face

Huidverbetering
Om jouw huid een boost te geven en jouw huid opnieuw in balans te brengen zijn er de huidverbeterende behandelingen. In anderhalf uur wordt je meegenomen in een beleving van ontspanning en resultaat. De producten en mijn handen werken samen om jouw huid in topconditie te brengen.

Milde huidproblemen kunnen bijvoorbeeld zijn: een vochtarme trekkerige huid die weer soepel en gevoed mag worden, of kleine onstekingen, lastige  onzuiverheden op de kin of wangen die regelmatig terugkomen. Ook problemen zoals rosacea, een overgevoelige huid, een onzuivere vette huid die tegelijk schilferig is, eczeemklachten, couperose of rode adertjes, een kwetsbare huid die roodheid of schraalheid laat zien, of pigmentvlekken of onregelmatige pigmentverdeling in het gezicht, al deze problemen kunnen worden opgelost of op zijn minst sterk verbeterd.

Als huidexpert weet ik de juiste behandeling te adviseren, maar vaker komt het voor dat ik een combinatie van producten uit verschillende productlijnen toepas, specifiek afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Uit het productgamma van Clephar zijn er er volgende mogelijkheden;

Oil Control treatment
Derma+ treatment
Hydra treatment
Beta White treatment
Rosacea Treatment
Anti-couperose Treatment
Sun Repair Treatment
Keratose Pilaris Treatment

 

Clephar zorgt voor de juiste werkzame ingrediënten. Mijn handen voor de ontspannende gezichtmassages, nek-schoudermassage en hoofdhuidmassage.
De huidverbeterende behandeling is inclusief ontharen van het gelaat (epileren/harsen wenkbrauwen en harsen bovenlip en/of kin).

De eerste behandeling wordt altijd gecombineerd met een Clephar zonbescherming SPF 30 of 50. (99 euro inclusief zonbescherming).
Daarna is het mogelijk om losse behandelingen te plannen (75 euro per behandeling).

Vanuit dermatologisch uitgangspunt werk ik met pakketten van 3 behandelingen en een set producten voor dagelijks gebruik.
De bovenste huidlaag, de opperhuid, vernieuwd zich gedurende een maand. Dit noemen we een huidcyclus. Om resultaat van huidverbetering waar te nemen, mag je ervan uitgaan dat je minimaal 3 huidcycli moet hebben doorlopen. Gedurende 3 maanden begeleid ik je naar een huid zonder klachten.

 

Huidverjonging

De huid die geen problemen vertoont zoals bovenstaand beschreven, maar die wel behoefte heeft aan een goede vochtbalans, vermindering van pigmentvlekken en het verminderen of voorkomen van rimpels en verslapping, gaan we behandelen en verzorgen met huidverjongende behandelingen. De ouder wordende huid heeft nog meer behoefte aan werkstoffen, vitamines en antioxidanten om de huidcellen actief en gezond te houden. De van nature trager wordende celdeling moet worden geactiveerd en de afgestorven huidcellen aan het huidoppervlak mogen zacht worden verwijderd.

Clephar werkt met unieke samenstellingen van ingrediënten in maximale doseringen en met de juiste transportsystemen om deze ingrediënten naar de diepere huidlagen te brengen, daar waar de stevigheid en elasticiteit van de huid moet worden beschermd. In de behandelingen die ruim anderhalf uur duren, wordt gebruik gemaakt van een uitgekiende mix aan serums, maskers en speciaalmaskers. Behandelingen zijn inclusief ontharing van het gelaat (epileren/harsen wenkbrauwen en harsen bovenlip en/of kin) en inclusief het verven van de wenkbrauwen.

Ik kies voor jouw unieke behandeling uit de volgende huidverzorgingslijnen van Clephar:

ACE Treatment
AHA glycolic Treatment icm Beta White
Scinnovation
Performance
Excellence

 

Acne behandelingen

Speciaal voor de onzuivere of vette huid met acne zijn er de acne behandelingen. Deze zijn verschillend van de bovenstaand beschreven behandelingen door de specifieke aandacht voor het secuur reinigen van de huid en behandelen van de verstopte poriën en ontstekingen. In deze behandelingen ontbreken de massages. Naar de mate van acne en de hoeveelheid actieve ontstekingen wordt gekozen uit een aantal specifieke serums en peelings, om de ontstekingen te verminderen.

Acne behandelingen kunnen als losse behandeling worden gereserveerd. Afhankelijk van de (hormonale) oorzaak en de mate van de acne adviseer ik behandelingen om de vier weken.

Tijdens de kennismaking zal er voldoende uitleg gegeven worden over de behandelingen en het traject gevolgd kan worden.
Reguliere zuiverende en onstekingsremmende behandelingen duren 60 minuten en kosten 6o euro per behandeling. Afwijking in tijdsduur en kosten (kortere behandelingen waar mogelijk) worden tijdens een behandeltraject besproken.

Mini-Acne behandeling / Korte jeugdbehandeling
Deze korte behandeling van een half uur is bedoeld voor tieners die geen last (meer) hebben van acne, maar slechts enkele verstopte poriën of kleine ontstekingen hebben. Deze minibehandeling kost 36 euro en is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.

 

Specialisatie Gezichtsbehandelingen

Coagulatie, verwijderen van huidoneffenheden
Voor vele oneffenheden, bultjes, rode vlekjes, couperose, haarvaatjes, steelwratjes en dergelijke is er een eenvoudige en doeltreffende behandeling mogelijk. Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei storende plekjes in het gezicht. Maar deze kunnen ook bijvoorbeeld op decolleté of oksels zichtbaar en storend zijn. Lees meer op de pagina egale huid.

Micro-dermabrasie
Deze techniek wordt veel ingezet voor diverse doeleinden, het verzacht de huidstructuur, het vervaagt pigmentvlekken en het verjongt de huid. Als voorstander van peelings kan deze behandeling niet ontbreken in dit overzicht. Een microdermabrasie behandeling duurt 60 minuten en kost 85 euro.

DermaPen, Micro-needling
Voor het verjongen van de huid, of het verminderen van littekens is deze techniek een mooie aanvulling op de gezichtsbehandelingen. De dermaPen wordt ingezet als losse behandeling of tijdens een kuur van gezichtsbehandelingen. 

Face-Setting
Deze unieke techniek voor het direct verminderen van rimpels is de natuurlijke vervanger van botox en fillers. Er wordt specifiek op de rimpels gewerkt die het meest storend worden ervaren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage gelaat, nek en schouders
Ontspannende massage van een half uur voor alle spieren van het gelaat, hoofdhuid, nek en schouders. Ideaal wanneer je last hebt van hoofdpijn, kaakspanning of tinnitus (oorsuizen). 30 euro.

Rugmassage 
Rugmassage die gericht is op het verminderen van spanning en klachten in nek en schouders en klachten in of voortkomend uit de onderrug. De intensiteit van de massage is afgestemd op de klachten. De verwarmde massagebank biedt extra ontspanning. 30 minuten, 30 euro.

Ontharen lichaam:
Harsen onderbenen  15 euro
Harsen onder- en bovenbenen 25 euro
Harsen rug  25 euro