Onzuivere huid / Acne 

Onzuivere huid en acne

Een onzuivere huid is goed te behandelen. Wanneer je last hebt van verstopte poriën of acne nodig ik je uit om je huid te laten beoordelen, zodat ik je persoonlijk advies kan geven.

Bij acne is er sprake van ontstekingen in de huid, met in sommige gevallen littekenvorming als gevolg.
Om dit te voorkomen raad ik aan iedere huid met onzuiverheden en ontstekingen professioneel te laten behandelen.

De behandelingen worden afgestemd op de mate van acne. Wanneer de talgaanmaak vermindert, het vochtgehalte in de huid op peil is, de poriën schoon en open blijven en de ontstekingen genezen, zal de huid steeds meer egaal en gezond worden.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Indien je een aanvullende verzekering hebt worden de kosten van de behandelingen vergoed tot een maximum bedrag per jaar, of tot een maximum bedrag per behandeling. Sommige zorgverzekeraars vragen een verwijzing van de huisarts, bij de meesten is dit niet nodig. 

Meer over Acne

Er zijn verschillende vormen van acne. De meest voorkomende is acne vulgaris. Deze meestal in de puberteit ontstane vorm van acne is heel goed te behandelen. Het is erg belangrijk de huid iedere dag goed te reinigen om verstopte poriën te voorkomen en de bacterie die op de huid voorkomt te remmen.
De belangrijkste oorzaken van acne zijn:

  • overtollig talg
  • verstopte poriën
  • bacteriën (die in grotere getale op de huid aanwezig zijn, meer dan normaal)
  • gevoeligheid van de talgklier voor deze bacteriën, onder invloed van hormonen

Wat kun je er aan doen?

Thuis

Thuis kun je de huid goed reinigen met de oil-control face-wash. Door het aanbrengen van de C-Enzym Peel wordt de huid diep gereinigd. Dagelijkse verzorging en UV-bescherming met Oil Control Treatment (intense) en UV-beschermer maakt de thuisverzorging compleet. Spot Control kan aangebracht worden op enkele ontstekingen en op die plaatsen waar veel verstopte poriën zitten.

Behandelingen

Tijdens de behandelingen wordt een diepte reiniging uitgevoerd waarmee alle onzuiverheden hygiënisch en zonder littekenvorming worden verwijderd. De behandelingen worden aangevuld met peelings met een effectieve concentratie van verschillende soorten zuren, waaronder salicylzuur. Deze peelings geven geen roodheid of schilfering van de huid door de unieke samenstelling. Ook wordt een keuze gemaakt uit verschillende serums. Een aanvullend masker zorgt ervoor dat het serum diep in de huid trekt en de huid ook gekalmeerd wordt.

De verschillende producten zijn qua unieke samenstelling aanvullend op elkaars werking. Je kunt ervaren dat de producten een retard-werking hebben. Met vertraging werken de ingrediënten diep in de huid door. 

Mijn acne is sinds ik bij Anke wordt behandeld echt heel veel minder geworden. Ik stoorde me vooral aan de rode vlekken in mijn gezicht en ik vond het ook altijd moeilijk om ervan af te blijven. Daardoor werd het erger. Ik kan er nu beter van af blijven, omdat ik gewoon minder ontstekingen heb. Als ik niet behandeld zou worden zou ik waarschijnlijk ook littekens overhouden aan mijn acne. Dus ik ben echt heel blij met hoe mijn huid er nu uit ziet. 

Stijn

Behandelingen

Jeugd mini-behandeling

Voor een jonge huid met enkele onzuiverheden en neiging tot puistjes bijvoorbeeld rond de mond of op het voorhoofd.
Een reinigende behandeling met verwijderen enkele onzuiverheden en/of milia (gerstekorrels). Inclusief epileren (harsen) van de wenkbrauwen.

Acne behandeling gelaat

Voor een huid met milde tot actieve acne, ontstekingen en verstopte porien.
Een diep reinigende behandeling met peeling, onzuiverheden verwijderen, intensief werkende serums en masker.

Oil Control Treatment

Voor volwassenen met een onzuivere tot vette huid of met een vorm van acne die aanhoudt.
Intensief huidverbeterende behandeling.

Microdermabrasie

Voor het opfrissen van de huid, voor het stimuleren van de aanmaak van gezonde huidcellen en het verminderen van littekens en pigmentvlekken.
Peeling o.b.v. micro-kristallen voor een gladde schone huid.

Palinggracht 92 - Beuningen - 06-33047776

maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 15:00
vrijdag 9:00 - 17:00

Behandeling op afspraak