ZO Skin Health Behandelingen

MediSpa behandelingen met ZO Skin Health:

Herbal Enzyme Prep Peel  ° 45,-
Diep-reinigende gezichtsbehandeling. Uw huid wordt op zachte wijze ontdaan van dode huidcellen. Uw huid krijgt haar natuurlijke glans weer terug. Onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens de inwerktijd van de Herbal Enzyme Prep Peel krijgt u een ontspannende hoofdhuidmassage. Afsluitend ontvangt u een heerlijke gezichtsmassage.

Ultra Hydration Treatment  ° 83,-
Deze MediSpa behandeling brengt een droge, doffe huid weer in conditie. De huid wordt intensief gereinigd, gevolgd door de Herbal Enzyme Prep Peel. Het ZO Aloe Hydra Masque met een speciale mix van amionozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines, maakt uw huid gehydrateerd en zacht. Deze behandeling bevat tevens een hoofdhuidmassage, gezichtsmassage en een intensieve nek-schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een serum, dagverzorging en uv-bescherming.

Oil Control Treatment  ° 83,-
We starten de behandeling tegen acne en een onzuivere huid met een dieptereiniging en de Herbal Enzyme Prep Peel. Het Bio-Sulfur Masque met zwavel, eucalyptus en een ontgiftende klei werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Uw huid wordt diep gereinigd zonder uit te drogen. Deze behandeling bevat tevens een hoofdhuidmassage, gezichtsmassage en een intensieve nek-schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een serum, dagverzorging en uv-bescherming.

Skin Brightening Treatment  ° 83,-
Deze behandeling, gericht op het verminderen van pigmentvlekken en verkleuringen, herstelt ook de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. Na de reiniging en Herbal Enzyme Prep Peel en ontspannende massages (hoofdhuidmassage, gezichtsmassage, decollete-nek/schoudermassage), volgt het ZO Brightening Mask met arbutine en groene thee-extracten. De behandeling helpt tegen pigmentvlekken, een zwangerschaps-masker en zonbeschadiging.

ZO Ossential Facial Stimulator Peel  ° 119,-
Deze krachtige peeling bestaat uit een mix van verschillende Alpha en Beta hydroxyzuren (o.a. salicylzuur, melkzuur en citruszuur), die zowel intracellulair als extracellulair werken. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing, vemindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon. Uw huid wordt helderder en krijgt een mooiere structuur. Deze peeling is speciaal ontworpen als aanvulling op onze behandelingen met ZO Skin Health.