Colorescience PRO make-up

cs_foundationdisplay Make up that does more

Ervaar de minerale make-up van Colorescience PRO.
Deze lijn is ontwikkeld door de uitvindster van minerale make-up, Diane Ranger. U zult positief verrast worden wanneer u deze make-up gebruikt. Doordat deze make-up ‘licht draagt’, de poriën niet verstopt, lang mooi blijft zitten, niet vervaagt of uitloopt in water, met daarbij in ieder product de benodigde zonbescherming, zult u snel overtuigd zijn en niet anders meer willen.

Colorescience bevat geen minerale oliën, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parfum, alcohol of talk. De mineralen trekken niet in de huid maar blijven op het huidoppervlak liggen en zijn waterafstotend. Deze make-up gaat door de niet verstoppende ingrediënten en zonbescherming heel goed samen met de huidverzorgingsproducten van Obagi voor dagelijks gebruik en kan tevens gebruikt worden na iedere behandeling, ook na peelings, die bij MOOI m.v. ingezet worden om uw huid te verbeteren. Colorescience is uitstekend in te zetten bij huidproblemen als acne en rosacea en biedt een prachtige camouflage bij bijvoorbeeld wijnvlekken of vitiligo.

ColoreScience Pro bevat een zeer groot aanbod aan primers, foundations, zonbeschermers, correctors, bronzers, finishers en blushers. Daarnaast een volledig assortiment oog- en wenkbrauw producten (mascara, browgel, wenkbrauwpoeder, eyeliner, oogpotloden en een uitgebreid kleurassortiment oogschaduws in zowel matte als glanzende tinten). De lipverzorgingsproducten; lipliner, lippolish en lipshines blijven lang kleurvast. Laat u overtuigen en adviseren over de juiste kleuren voor uw huid. Wij demonstreren vrijblijvend deze producten na een behandeling.

 

Hoogwaardige ingrediënten
De producten van Colorescience PRO bevatten onderscheidende en vooruitstrevende ingrediënten. Deze brengen de schoonheid van traditionele make-up en de voordelen en effectiviteit van huidverzorging samen. Door het gebruik van high-tech, bewezen ingrediënten, zoals peptides, vloeibare kristallen, parelpoeder, hyaluronzuur en salicylzuur geven de producten direct en langdurig resultaat. Colorescience PRO vervaagt de lijn tussen kleur en wetenschap.

csp_in_water

Doe de test!
Zelfs tussen de verschillende merken minerale make-up zijn kwaliteitsverschillen aan te tonen. Colorescience make-up gaat geen verbinding aan met water, dus ook niet met het vocht in uw huid. Doe de test: los wat minerale poeder op in een glas water en roer flink: zodra het water stil staat drijft de minerale make-up op het water. Het water is niet troebel geworden.

 

water test CS versus anderen boven logo

Mineralen in Colorescience PRO:

..bieden zonbescherming. Mineralen in echte minerale make-up beschermen je huid tegen UV-A en UV-B stralen.

..houden water tegen. De waterafstotende mineralen vormen een beschermende laag op de huid, waardoor de huid schoon en helder blijft, zoals het water in de afbeelding.

..zijn op je juiste manier verwerkt. Ingrediënten die het water troebel maken, zijn geen echte, zuivere mineralen. Mineralen die naar de bodem zinken in het water zijn niet juist verwerkt.

..blijven drijven! Echte, gemicroniseerde mineralen die op de juiste manier zijn verwerkt, zijn volledig waterafstotend en lossen niet op in water. Dit is waarom zij aan de oppervlakte blijven drijven.

..100%. Als de ingrediënten in water bubbels of schuim veroorzaken, dan is de make-up niet samengesteld uit  100% pure mineralen.

 

Colorescience PRO is ontwikkeld door de uitvindster van minerale make-up: Diane Ranger.  Al sinds de jaren 70 is zij expert
op het gebied van minerale make-up en heeft al vele awards in ontvangst mogen nemen.