Micro-needling, Dermapen

Micro-Needling, Dermapen.

Wilt u dat uw huid steviger aanvoelt, rimpels minder diep worden, uw littekens verfraaien? Enkele behandelingen met de Dermapen maken het verschil!logo-dermapen

Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen  de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten.

De Dermapen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk bereikbare gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Dermapen-MED

Bij MOOI m.v. zal uw huid en indicatie beoordeeld worden en de voor uw geschikte Dermapen behandeling toegepast worden of een Dermapen behandelplan opgesteld worden.

Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?

Voor de behandeling wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens wordt een serum op de huid aangebracht, waarna de Dermapen (in veelal roterende) bewegingen over uw huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine tintelingen of prikjes in de huid welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd of wordt er gewerkt op diepere littekens, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen behandeling uit?

Om verbetering van uw huid te bewerkstelligen, zullen wij ernaar streven alle processen in uw huid te stimuleren. Ook de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor u kunt verwachten dat uw huid er roze/rood uit zal zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid een tot enkele dagen aanhouden. Het is noodzakelijk de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de volgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied. Indien u dit wenst kunnen wij direct na de behandeling wij de roodheid camoufleren met de make-up van Colorescience Pro.

dermapen-voor-na

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de Dermapen behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2 tot 4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Voor optimaal resultaat kunt uw thuis met de producten van ZO Skin Health de praktijkbehandeling ondersteunen.

Hoe vaak moet ik de Dermapen behandeling herhalen?

Indien u wilt werken op verbetering van een specifiek huidprobleem (anti-aging, littekens) wordt een kuur van ca. 3 tot 6 behandelingen aanbevolen. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling wordt een tussenpose van 2 tot 12 weken aangehouden. Het is ook mogelijk regelmatig een Dermapen behandeling als onderhoudsbehandeling in te zetten.

  • de verslapte, verouderde huid: 4-6 behandelingen, elke twee weken
  • fijne lijntjes en rimpels: 4-6 behandelingen, elke twee weken
  • specifieke lijnen op de bovenlip: 3 behandelingen, elke 4 weken
  • vergrote poriën 4-6 behandelingen, elke twee weken
  • striae: 6 behandelingen, elke 10 weken
  • littekens van acne, operaties of brandwonden: 3 behandelingen, elke 10-12 weken

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen behandelingen door?

Wij zullen u adviseren serums te gebruiken, welke nu maximaal werkzaam zijn en beter opgenomen worden door de huid. Daarbij dient u de huid dagelijks te beschermen tegen UV-blootstelling met een SPF 30. Dit is belangrijk om uw cellen te beschermen tegen versnelde veroudering, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden. Tevens kunnen wij u helpen bij de kleurkeuze van camouflerende en zonbeschermende make-up.