Door wie wordt u behandeld?

Anke Hielkema

Eigenaresse MOOI m.v. Beauty & Skin Health, schoonheidsspecialiste

Mijn drijfveer om iedere dag vol enthousiasme bezig te zijn met mijn vak is de voldoening die het geeft om de huid te verbeteren. Een gezonde huid is een stralende huid. Mijn doel is iedere klant
een goed gevoel en zelfvertrouwen te geven. Ik volg de laatste ontwikkelingen in behandelmethodes, zodat ik u met de meest recente technieken kan behandelen.

Ik ben nu 13 jaar zelfstandig werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de logistiek, onder andere als productieplanner. Het was een ingrijpende beslissing om voor een heel ander beroep te kiezen. Toch haal ik nog steeds veel voldoening uit mijn werk, in combinatie met de zorg voor mijn twee kinderen.

anbos logo

 

 

Sinds 2013 ben ik in het bezit van de specialisatie Acne, gecertificeerd door ANBOS. Indien u aanvullend verzekerd bent, komt u in aanmerking voor vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

MOOI m.v. Beauty en Skin Health is door het s-bb erkend als leerbedrijf voor MBO niveau 4, allround schoonheidsspecialist. Wij hebben op dit moment (helaas) geen ruimte om een stagiair te begeleiden.