Clephar behandelingen

 

CLEPHAR PURE TREATMENTS

CLEPHAR Pure Purifying    °    € 45,-
Diepreinigende behandeling met een gezonde, stralende huid als resultaat.

CLEPHAR Pure Hydra   °   € 45,-
Een hoge dosis aan hydraterende ingrediënten
verlenen de huid een hydratatieboost. De huid voelt soepeler en steviger aan.

CLEPHAR Pure Comfort   °   € 45,-
Voedende behandeling voor de trekkerige, droge huid met last van schilfering en droogte lijntjes.

CLEPHAR Pure Calming   °   € 45,-
Last van een geïrriteerde, onrustige en zelfs rode huid? De kalmerende ingrediënten in
deze behandelingen kalmeren en voeden de huid met een rustgevend resultaat.

 

CLEPHAR Huidprobleem oplossende behandelingen 

CLEPHAR Oil Control   °   € 62,50
Zuiverende, ontstekingsremmende en verzachtende behandeling voor de vette en onzuivere huid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve werkstoffen vermindert reactionele acné en ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Een effectieve behandeling met o.a. Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluron, en Zijdeproteïnen.

CLEPHAR Derma+   °   € 62,50
Extreem verzorgend en herstellend voor de droge tot atopische huid, zelfs beschadigde huid. Deze behandeling stimuleert de aanmaak en werking van onze huideigen sirtuïnes met als doel: bescherming en actief DNA herstel. (Tevens geschikt tijdens chemotherapie.)

CLEPHAR Collagen Softening Treatment    °   € 72,50
Intensief hydraterende en verzachtende behandeling. Werkt kalmerend bij couperose en roodheid in het gelaat, en vermindert deze. Tevens wordt de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen gestimuleerd.

CLEPHAR Collagen Anti-aging Treatment    °    € 72,50
Intensief hydraterende en verstevigende behandeling. De aanmaak van collageen in de diepere huidlagen wordt gestimuleerd.

CLEPHAR AHA Glycolic   °   € 62,50
Energie gevende behandeling voor een doffe, onzuivere en vermoeide huid met sterke verhoorning. Je huid wordt frisser, zachter en meer egaal, pigmentvlekken vervagen.
Het Clephar huidvernieuwingscomplex (o.a. AHA /fruitzuren en gestabiliseerde vitamine C) stimuleert de energievoorziening van je huid, aangevuld met de sterk hydraterende werking van hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptide. De AHA fruitzuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen.

CLEPHAR AHA Glycolic  **   ° € 20,00
** de AHA Glycolic behandeling kan ook ingezet worden in combinatie met andere behandelingen. Hierdoor wordt maximaal resultaat bereikt in de opname van werkstoffen in de huid.

 

CLEPHAR Huidverbeterende behandelingen

CLEPHAR A.C.E. Treatment    °   € 62,50
Intensief herstellende en vitaliserende anti-aging facial met buitengewoon anti-aging resultaat. Vitamine A (in de vorm van stabiele, zuivere Retinol) stimuleert de celvernieuwing. Vitamine C herstelt de huid en vitamin E biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf. De combinatie van deze drie vitamines revitaliseert de huid op alle niveau’s. Uw huid wordt weer fris en vitaal en ziet er jonger uit. Deze vitamine-boost met twee maskers en pure vitamine A in een maximale dosis laat uw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven en is geschikt voor alle huidtypes.

CLEPHAR Hydra Power Lift / Hydra Fresh   °   € 72,50
Hydra Power Lift biedt een unieke combinatie van een intensief hydraterende behandeling met een liftend effect van het gelaat. De contouren worden strakker en de vochtreserves in de huid zijn weer aangevuld. Met een exclusieve liftende massage van gelaat, hals en decollete en oogomtrek. Deze krachtige hydra booster is geschikt voor alle huidtypes.

CLEPHAR Scinnovation ° € 82,50
Huidbescherming en huidherstel op top-niveau met vitamine A en C, ultra zacht, egaliseert een ongelijke huidstructuur en verhoogt de elasticiteit. Vermindert rimpelvorming.

CLEPHAR Crystal X ° € 125,-
Gecombineerde behandeling van manuele microdermabrasie en peelings.
Veilig en effectief alternatief voor chemische peelings, laserbehandelingen, botox toepassingen en chirurgische ingrepen. Vermindert onmiddellijk fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentproblemen en ouderdomsvlekken. Licht de huid op en is zichtbaar huidverjongend. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. (Aanbevolen in een kuur van 3 behandelingen, maximaal 2 kuren per jaar)