Behandelingen

behandel2Iedere huid is uniek. Maar er is één gemeenschappelijk kenmerk: alleen een gezonde huid is een stralende huid.

Voor de beste verzorging en verbetering van uw huid gebruiken wij de producten van Clephar.

Wij bieden een ruime keus uit gezichtsbehandelingen van 60 of 90 minuten. Wij adviseren u graag op basis van uw huidtype en huidconditie welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Onderstaand een kleine selectie van ons ruime aanbod aan behandelingen.

 

naamloos2

 

 

 

CLEPHAR Kennismaking voor nieuwe klanten
Voor nieuwe klanten hebben wij een aantal verschillende mogelijkheden om kennis te maken met onze praktijk en met de producten van Clephar. Wij inventariseren uw wensen en analyseren uw huidconditie, waarna wij in overleg met u een keuze kunnen maken uit ons aanbod  behandelingen en/of producten.

CLEPHAR Pure Purifying
Reinigende behandeling met een stralende huid als resultaat.

CLEPHAR MLV Hydra (phase.1 , phase.2)
Hoog gedoseerde ingrediënten optimaliseren de hydratatie van de huid. De huid voelt soepeler aan.

CLEPHAR Oil Control   (phase,1 phase.2, phase.3)
Zuiverende, ontstekingsremmende en verzachtende behandeling voor de vette en onzuivere huid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve werkstoffen vermindert reactionele acné en ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Een effectieve behandeling met o.a. Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluron en Zijdeproteïnen.

CLEPHAR A.C.E. / Scinnovation 
Intensief herstellende en vitaliserende behandeling.  Vitamine A (in de vorm van stabiele, zuivere Retinol) stimuleert de celvernieuwing. Vitamine C herstelt de huid en vitamine E biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf. De combinatie van deze drie vitamines revitaliseert de huid op alle niveaus.
Uw huid wordt weer fris en vitaal en ziet er jonger uit. Deze vitamine-boost met twee maskers en pure vitamine A in een maximale dosis laat uw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven en is geschikt voor alle huidtypes.

CLEPHAR AHA Refining
Energie gevende behandeling voor een doffe, onzuivere en vermoeide huid met sterke verhoorning. Je huid wordt frisser, zachter en meer egaal. Het Clephar huidvernieuwingscomplex (o.a. AHA /fruitzuren en gestabiliseerde vitamine C) stimuleert de energievoorziening van je huid, aangevuld met de sterk hydraterende werking van hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptide. De AHA-zuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen. Geschikt voor een doffe onzuivere en vermoeide huid, bij oneffenheden, pigmentvlekken, littekens en hyperkeratinisatie.

CLEPHAR Derma+
Extreem verzorgend en herstellende behandeling voor de droge tot atopische huid, zelfs beschadigde huid. Deze behandeling stimuleert de aanmaak en werking van onze huideigen sirtuïnes met als doel: bescherming en actief DNA herstel. (Tevens geschikt voor oncologiepatiënten)

CLEPHAR Collagen Softening
Zeer verzachtende behandeling met intensieve hydraterende en anti-couperose werking.

CLEPHAR  Crystal X
Een unieke combinatie van Microdermabrasie en Peelings om zowel uw huidstructuur te verfijnen als pigmentatie en huidveroudering te verminderen.

Overige behandelingen
Epileren/harsen wenkbrauwen  ° 10,-
Harsen bovenlip of kin  ° 10,- 
Verven wenkbrauwen  ° 10,- 
Verven wimpers  ° 10,-

Acne behandeling 
OIl Control Phase.1  Reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen  ° 45,-
Oil Control Phase.2    ° 55,-
Oil Control Phase.3    ° 62,50

Coagulatie “Spots Away”
° 7,50 per oneffenheid of  ° 27,50 per 15 minuten

Massage
Deep Tissue (gericht op verminderen van klachten, 30 minuten)  ° 28,-

Ontharen
Onderbenen° 25,-
Onder- en bovenbenen° 40,-
Rug  °  25,-

Visagie met Colorescience

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!