anti-aging of well-aging?

Al geruime tijd voel ik mij gelukkig. Gelukkig dat ik dit werk mag doen. Gelukkig dat ik de 40 gepasseerd ben. Gelukkig met twee gezonde lieve kinderen. In mijn praktijk behandel ik vele lieve mensen, van tieners tot tachtigers: jeugd met acne-verschijnselen en de liefste ouderen vol levenservaring. Iedere behandeling is een feest om te mogen geven. Nieuw is ook het geven van behandelingen aan dementerenden. Deze behandelingen geef ik op locatie in het verpleeghuis Alde Steeg. Aan lieve mensen die volop genieten van de zorg, de aanraking en de aandacht. In alle rust kan ik hen fijne behandelingen geven, de huid verzorgen en een lach op het gezicht toveren. Deze huiden hoeven niet meer zonder rimpels te zijn. Well-aging is belangrijker. Geniet van het leven! Ik wens je een fijne dag.